Land Rover Salens Motors Roeselare

Land Rover Special Offers

LAND ROVER
SPECIAL OFFERS

MAAK EEN (ONLINE) AFSPRAAK

GENIET VAN EEN VOORDEEL TOT MEER DAN € 6.000

Ondanks de vele aan de pandemie te wijten onzekerheden en de huidige geopolitieke instabiliteit, kijken we bij Land Rover meer dan ooit met vertrouwen naar de toekomst! Ook al kunnen de levertermijnen langer oplopen dan normaal, eenmaal achter het stuur van uw Land Rover, zult u de eventuele wachttijd snel vergeten hebben. 

En voor wie snel bediend wil worden, is een beperkt aantal exemplaren van de Range Rover Evoque en Discovery Sport Limited Edition onmiddellijk leverbaar. Laat ze niet aan u voorbijgaan. 

We kijken ernaar uit om u in onze showroom te mogen verwelkomen. Hieronder kan u al enkele voorbeelden ontdekken van onze Special Offers, waarbij het klantenvoordeel varieert in functie van het gekozen model en de gekozen versie.

Alle Special Offers zijn mogelijk gemaakt dankzij een gezamenlijke inspanning van Jaguar Land Rover Belux en onze Land Rover concessie.


*Prijs en klantenvoordeel zijn inclusief btw. Het vermelde klantenvoordeel is reeds verrekend in de van toepassing zijnde nettoprijs en is mogelijk gemaakt dankzij een gezamenlijke inspanning van Jaguar Land Rover Belux en onze concessie. Acties geldig t.e.m. 30/09/2022. De afgebeelde voertuigen kunnen uitgerust zijn met opties.