Land Rover Salens Motors Roeselare

Range Rover Evoque PHEV

RANGE ROVER EVOQUE PLUG-IN HYBRID

COMPACT, STEDELIJK, OPLAADBAAR. DE KUNST OM SUBTIEL OP TE VALLEN. VANAF € 519/MAAND IN FINANCIËLE RENTING.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

FINANCIËLE RENTING: RANGE ROVER EVOQUE 'S' P300e PHEV VANAF € 519/MAAND (EXCL. BTW)

Financiële Renting met aankoopoptie van 35% op een duurtijd van 60 maanden. Enkel bestemd voor professionele doeleinden. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Jaguar Land Rover Financial Services, handelsnaam van Alpha Credit N.V, Warandeberg 8C, 1000 Brussel, RPR Brussel 0445.781.316. Als Land Rover concessiehouder handelen we als agent in nevenfunctie.

Voorbeeld gebaseerd op voorwaarden geldig op 01/07/2023, aanbevolen verkoopprijs van de wagen exclusief afleverkosten € 51.024,79 excl. btw, voorschot van € 7.324,34 excl. btw. Deze condities kunnen aangepast worden in functie van de marktrente. Aanbod geldig tot 31/08/2023.

Adverteerder: Jaguar Land Rover Belux nv, Generaal Lemanstraat 47 – 2018 Antwerpen. Gelieve uw onze verkoopsadviseurs te contacteren voor meer informatie en een offerte op maat. De afgebeelde voertuigen komen mogelijk niet volledig overeen met de opgegeven versie en prijs en kunnen uitgerust zijn met extra opties.

*De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO₂-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden voor voertuigen in elektrische modus (EV) worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

**Enkel bestemd voor professionele doeleinden. Tarieven zijn excl. btw en houden geen rekening met afleverkosten.

Afbeeldingen kunnen afwijken van de recentste specificaties.