Land Rover Salens Motors Roeselare

Nieuwe Range Rover Sport

NIEUWE RANGE ROVER SPORT

Intens, spectaculair, compromisloos.
In onze showroom te ontdekken.
En aan de tand te voelen via een testrit.

VRAAG EEN PROEFRIT AAN
Al 17 jaar is de Range Rover Sport het toonbeeld van sportieve luxe. Het nieuwe model van de derde generatie maakte onlangs zijn opwindende debuut - en hij tilt zijn eigenschappen naar een hoger niveau. Deze fantastische auto combineert modern, gereduceerd design en verhoogde duurzaamheid met het typische Range Rover handelsmerk van verfijnde prestaties en dynamische uitmuntendheid. Zijn capaciteiten zowel op de weg als off-road hebben andermaal een sprong voorwaarts gemaakt. De onbetwiste leider in zijn segment.

Buitengewone capaciteiten

« The Spillway Challenge » : nog maar eens een ongekende uitdaging voor onze meest dynamische SUV ooit. Bekijk hoe de nieuwe Range Rover Sport en stuntvrouw Jessica Hawkins de overlaat van de Kárahnjúkar Dam trotseren. Samen doorstaan ze het meedogenloze terrein van Oost-IJsland, met ijs, rotsen en water. Heel veel water. De nieuwe Range Rover Sport gaat geen enkele krachttoer uit de weg. 

Verbazingwekkende prestatie? Ja, in absolute termen, maar niet voor de Range Rover Sport.

Exterieurdesign

Een assertieve evolutie waarbij moderniteit en verfijning samengaan met diepgeworteld verlangen. De Range Rover Sport definieert sportieve luxe volledig opnieuw. Spectaculaire proporties accentueren het emotionele design van de Range Rover Sport met strakke oppervlakken, een dynamische houding en een direct herkenbaar profiel, dat perfect in de verf wordt gezet door zijn gespierd voorkomen. Zo wordt de indruk gewekt dat de auto altijd startklaar is.

Interieurdesign

Modernistisch, verfijnd en dynamisch. De doelgerichte cockpitachtige zitpositie zet de toon voor een op de bestuurder afgestemd interieur. Het sobere design van de nieuwe Range Rover Sport strekt zich uit tot in zijn volledig vernieuwd interieur. Met een nieuwe interpretatie van de typische Range Rover cockpit-achtige en op de bestuurder gerichte 'Command Driving' zithouding, de nieuwste comfort- en rijassistentietechnologieën en de fijnste materialen wordt elke reis een ervaring om van te genieten.

Architectuur, aandrijflijnen, capaciteiten en prestaties

De derde generatie van de luxueuze performance-SUV van Land Rover is de meest begeerlijke, technologisch geavanceerde en capabele ooit. Hij combineert een imposante aanwezigheid op de weg met instinctieve rijeigenschappen dankzij de meest geavanceerde combinatie van chassistechnologieën ooit ontworpen en geïntegreerd in een Land Rover.

De nieuwe Range Rover Sport is gebaseerd op Land Rover's geavanceerde, flexibele Modular Longitudinal Architecture (MLA-Flex), die de perfecte basis vormt voor zijn superieure dynamiek en ongeëvenaarde raffinement. Zijn aanbod van krachtige en efficiënte aandrijflijnen omvat twee Electric Hybrid plug-ins zescilindersmotoren met uitgebreide actieradius, die een zuiver elektrisch rijbereik bieden tot 123 km* en een CO₂-uitstoot vanaf slechts 15 g/km*. Andere beschikbare motoren zijn een 3.0 liter zescilinder Mild Hybrid Electric Vehicle (MHEV) turbodieselmotor, verkrijgbaar in versies met 250, 300 of 350 pk, en een uiterst krachtige 635 pk sterke 4.4 liter V8 turbobenzinemotor, die de Range Rover Sport in 3,8 seconden van 0 naar 100 km/u stuwt en een topsnelheid van 290 km/h optekent.

Innovatie en spitstechnologieën

De nieuwe Range Rover Sport maakt van elk trajet een verademing en kan worden afgestemd op de dynamiek die de bestuurder zelf wenst, terwijl hij ook een hoger niveau van raffinement en comfort biedt. Dit vermogen om twee eigenschappen te combineren wordt mogelijk gemaakt door een uitgebreide reeks innovaties en spitstechnologieën.

Het Range Rover Sport gamma

De nieuwe Range Rover Sport is voortaan in onze showroom te ontdekken. Ook een testrit bieden we u graag aan. Een brede waaier van modellen en aandrijflijnen is beschikbaar. De nieuwe Range Rover Sport is in België verkrijgbaar vanaf € 95.940 btwi. Onze verkoopsadviseurs tonen u graag het voertuig in meer detail en werken een offerte op maat uit.

*De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO₂-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden voor voertuigen in elektrische modus (EV) worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute. Alle op deze pagina gepubliceerde informatie en specificaties, inclusief prijzen, zijn geldig voor voertuigen van het modeljaar 2024, kunnen worden gewijzigd afhankelijk van het land van aankoop en zijn onderhevig aan mogelijke wijzigingen door de constructeur zonder voorafgaande kennisgeving.

FOTOGALERIJ NIEUWE RANGE ROVER SPORT