Land Rover Salens Motors Roeselare

LAND ROVER NIEUWS

Filter op:

 • 15/09/2022

  SALENS MOTORS MEETS GOLD ESTATES

  Gold Estates nodigt u graag uit op de officiële PRE-LAUNCH met een eenmalige en uitzonderlijke lanceringsactie van ICONIC Tenerife op donderdag 29 september 2022 om 19:30 uur in samenwerking met SALENS MOTORS Jaguar Land Rover uit Roeselare.

  Lees meer
 • 14/09/2022

  Defender 75th Edition

  De Defender viert 75 jaar Land Rover en eert zijn afkomst met de gelimiteerde serie 75th Edition.

  Lees meer
 • 2/09/2022

  Range Rover Evoque PHEV

  Op zoek naar een praktische, luxueuze en compacte hybride-SUV? De Land Rover Range Rover Evoque PHEV heeft alles in huis om u te bekoren. Stedelijk en stijlvol, ontdek hier al zijn geheimen.

  Lees meer
 • 1/09/2022

  Land Rover Special Offers

  Geniet dankzij onze Special Offers van een voordeel tot meer dan € 6.000. Breng ons een bezoek in onze showroom of boek een virtuele meeting met ons team. We staan hoe dan ook voor u klaar.

  Lees meer
 • 30/08/2022

  Discovery Sport & Range Rover Evoque Limited Edition

  Niet alle modellen hoeven lang op zich te laten wachten. Onze snel leverbare Limited Editions uit de doeken? Klik hier en ontsluier al hun geheimen, inclusief het klantenvoordeel van € 4.700, beschikbaar op Discovery Sport en Range Rover Evoque.

  Lees meer
 • 2/08/2022

  LAND ROVER BEREIDT ZICH VOOR OP GEAVANCEERDE GEËLEKTRIFICEERDE EN GECONNECTEERDE TOEKOMST

  JAGUAR LAND ROVER BEREIDT ZICH VOOR OP GEAVANCEERDE GEËLEKTRIFICEERDE EN GECONNECTEERDE TOEKOMST MET NIEUW TESTCENTRUM

  Lees meer
 • 28/07/2022

  LAND ROVER CLASSIC ONTHULT GELIMITEERDE CLASSIC DEFENDER WORKS V8 TROPHY II

  Een gelimiteerde reeks van 25 Classic Defenders zal worden gecreëerd met een unieke, op expedities geïnspireerde camouflage in de koetswerkversies 90, 110 en 110 Double Cab Pick-Up, met de mogelijkheid om deel te nemen aan de volgende episode van de exclusieve en avontuurlijke Land Rover Trophy-wedstrijd

  Lees meer
 • 18/07/2022

  Land Rover Discovery: de ideale sleepwagen

  Zelfs in de meest kritische situaties, blijkt de Land Rover Discovery geen enkele uitdaging uit de weg te gaan, mede dankzij een aantal hoogtechnologische sleephulpsystemen en een sleepvermogen tot 3.500 kg.

  Lees meer
 • 14/07/2022

  Land Rover What3Words Navigatie

  Navigeer met uiterste nauwkeurigheid naar elk denkbaar punt overal op aarde in slechts 3 woorden. Land Rover is de eerste autoconstructeur die een uiterst betrouwbaar navigatiesysteem biedt - waarmee u zelfs de meest afgelegen locaties kunt bereiken - dankzij de innovatieve What3Words-technologie die in de auto's van ons merk wordt ingebouwd.

  Lees meer
 • 30/06/2022

  Het Land Rover PHEV-gamma

  Wist u dat de quasi totaliteit van ons gamma beschikbaar is met een geavanceerde PHEV-aandrijving? Ontdek hier wat oplaadbare hybride auto's zijn, hoe ze werken en welke voordelen ze bieden, met name de financiële voordelen.

  Lees meer
 • 1/06/2022

  Nieuwe Range Rover Sport

  Intens, spectaculair, compromisloos. Ontdek de meest dynamische Range Rover ooit gebouwd en zijn spectaculair debuut. Sportieve luxe heruitgevonden.

  Lees meer
 • 31/05/2022

  Nieuwe Land Rover Defender

  Dit is de nieuwe Land Rover Defender. Een voor de 21e eeuw heruitgevonden icoon. Hij is slim, capabel en veilig voor het hele gezin en alle lifestyles. Op zijn eentje vertegenwoordigt hij een eigen categorie. Nu ook beschikbaar als Defender 130 met 8 volwaardige zitplaatsen. Stel uw geduld niet langer op de proef en ontdek hem nu!

  Lees meer